Loading..

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.*** Online trouwringen configurator ***
Gouda: 0182 51 66 68
Heerenveen: 0513 84 57 27

Kaatje!

Van de hand vanNienke is weer een mooie serie sieraden verschenen die de naam van haar nieuw geboren dochter heeft gekregen. Klein, maar fijn is een passende tekst bij deze zilveren, gouden en diamanten sieradenlijn.

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 6 van 9 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Oorstekers combinatie zilver en goud

  Kleine oorstekers in een combinatie van goud en zilver. Het stekertje is van goud. Deze collectie is naar aanleiding van de geboorte van de dochter van Nienke! In deze collectie zijn ook ringen en colliers verkrijgbaar.
  € 95,00
 • Zilveren oorstekers type 'Kaatje'

  Kleine oorstekers uitgevoerd in zilver. Deze collectie is naar aanleiding van de geboorte van de dochter van Nienke! In deze collectie zijn ook ringen en colliers en oorsieraden in goud verkrijgbaar.
  € 45,00
 • Gezwart zilveren 'Kaatje' oorstekers

  Kleine oorstekers uitgevoerd in gezwart zilver. Deze collectie is naar aanleiding van de geboorte van de dochter van Nienke! In deze collectie zijn ook ringen en colliers en oorsieraden in goud verkrijgbaar.
  € 45,00
 • Gezwart zilveren oorstekers met goud.

  Kleine oorstekers uitgevoerd in zilver en goud. De steker is van 14kt geel goud. Deze collectie is naar aanleiding van de geboorte van de dochter van Nienke! In deze collectie zijn ook ringen en colliers verkrijgbaar.
  € 95,00
 • Gouden 'Kaatje' oorstekers. Nieuwe collectie.

  Kleine oorstekers uitgevoerd in 14kt geel goud. Deze collectie is naar aanleiding van de geboorte van de dochter van Nienke! In deze collectie zijn ook ringen en colliers en oorsieraden in zilver verkrijgbaar.
  € 195,00
 • 14kt Rood gouden oorstekers met diamant.

  Kleine oorstekers uitgevoerd in 14kt rood goud. In de oorstekers zit een diamant verwerkt. Bekijk ook de geel gouden variant en ringen, colliers en oorsieraden in zilver en goud. Doorsnede is 8mm.
  € 285,00

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 6 van 9 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Top