AfterPay_logo_large.png

Voorop gesteld: We hebben het over internet aankopen. Dus bestellingen die je online via onze webshop doet. En Afterpay, het woord zegt het al; achteraf betalen.

Niet enkel omdat het wettelijk verplicht is voor online verkopen, maar zeker ook als service en vertrouwen richting klant is het belangrijk dat klanten eerst hun bestelde artikel kunnen 'voelen' en het vertrouwen wordt versterkt rondom de online aankoop. Er zijn tenslotte veel sites die veel beloven, maar enkel op uw geld uit zijn en soms in het geheel geen bestellingen versturen.

In die massa aan online aanbod willen wij graag (en niet als enige) onderscheidend zijn en extra services bieden wanneer het gaat om online aankopen. Zo verzenden we gratis en wordt uw sieraad altijd extra mooi verpakt.

In de praktijk blijkt de site ook veel gebruikt te worden ter oriëntatie en treffen we u als klant vervolgens regelmatig in de winkel met een gerichte vraag naar een bepaald sieraad welke dan al is gevonden in onze webshop. En dat is goed. Heel goed zelfs, want we beseffen ons als geen ander dat sieraden persoonlijke items zijn die je wilt kunnen zien, voelen en passen. Ruilen is echter nooit een probleem en nu met de mogelijkheid van achteraf betalen is het risico op een miskoop zelfs helemaal naar nul terug gebracht.


HOE WERKT HET?

AfterPay voert voor vanNienke sieraden het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij vanNienke sieraden betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200.00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300.00.

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop kunt u tijdens het checkout proces kiezen uit twee betaalmethodes: Betalen via ideal via een beveiligde verbinding, of achteraf betalen via AfterPay. Op onze website hebben we een speciale pagina waar het hele principe van Afterpay uitgebreid wordt uitgelegd en wat de voorwaarden exact zijn. Lees het hier.

En verder?

Kijk vooral uitgebreid rond in de shop en schroom niet uw vragen te stellen. Volg ons via Facebook, de nieuwsbrief en hier via de Blogs en begin bijvoorbeeld direct met het sparen van spaarpunten om leuke kortingen te krijgen op uw aankoop.