Loading..

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.*** Online trouwringen configurator ***
Gouda: 0182 51 66 68
Heerenveen: 0513 84 57 27

Fairtrade edelsmid vanNienke®.
Dé trouwringen specialist van Gouda én Heerenveen.

Over mij

Zoals de naam vanNienke Sieraden al doet vermoeden...mijn naam is Nienke! Op het Grafisch Lyceum in Zwolle heb ik mijn passie voor vorm en tekst ontwikkeld. Een heel mooi vak, maar ik miste het echte ‘handwerk’. Op de kunstacademie St. Joost in Breda heb ik mij verder ontwikkeld op het ruimtelijk vlak, in de richtingen Interieur Architectuur en Meubelontwerp. In deze omgeving ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in architectuur en bouwkunst. Dit vak voelde voor mij groots en ontastbaar...ik houd het graag klein!

Op mijn 25ste ben ik naar de vakschool in Schoonhoven gegaan om goudsmid te worden. Heerlijk! In dit vak komen alle wegen samen en kan ik al mijn creativiteit kwijt. Mijn grafische en architectonische achtergrond zijn de basis voor het ontwerpen van mijn sieraden. Naast het ontwikkelen van mijn eigen collecties, bestaat de mogelijkheid om samen met mij een persoonlijk sieraad te maken, zie de pagina 'In opdracht'.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt. Je kunt mij altijd bellen of mailen, of kom gewoon gezellig langs in mijn winkels in Gouda of Heerenveen.

Nienke

 

Waarom vanNienke®?

  • Op weg naar de juwelier? Maar je wil vooral niet standaard?
  • Dan kan je bij mij je eigen trouw of verlovingsringen ontwerpen en laten maken.
  • Samen zoeken we uit naar wat het beste bij jullie past.
  • Alles hand -en op maat gemaakt.
  • Rood, wit, of geel goud, van parel tot diamant, het is allemaal mogelijk.
Even niet in de buurt van de winkel?
Sieraden van vanNienke zijn naast de winkel in Gouda ook verkrijgbaar op de volgende adressen:


Galerie Annelies Schröder
Voldersgracht 15, 2611 ET Delft
Tel: 015 214 1199
www.anneliesschroder.nl


 Lees meer +

VANNIENKE OP YOUTUBE!

Bekijk onze bedrijfspresentatie en andere leuke filmpjes vanNienke® op ons eigen Youtube kanaal.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. We spammen niet!

* indicates required
 

Opdrachten & Reparaties

Naast het ontwerpen van eigen collecties werk ik in opdracht om een persoonlijk sieraad te ontwerpen. Hierbij ben ik altijd op zoek naar de juiste vorm en het gevoel. Wilt u een geheel nieuw ontwerp? Denk dan eens aan de mogelijkheid om uw sieraad te laten ontwerpen van 'eerlijk' goud. Meer informatie vindt u onder het kopje Fairtrade goud. Ook is het mogelijk om van uw 'oude' sieraad weer iets nieuws te laten maken.

vanNienke: Fairtrade goudsmid

Sinds begin 2015 is vanNienke Sieraden officieel geregistreerd fairtrade goudsmid. Om mijnwerkers op weg te helpen naar een beter bestaan, is een wereldwijd onafhankelijk fairtrade keurmerk in het leven geroepen voor eerlijke en duurzame handelsvoorwaarden. Fairtrade staat voor sociale en duurzame ontwikkeling en helpt mijnwerkers een betere onderhandelingspositie te verwerven in de handelsketen.

Om hier aan bij te dragen maken wij als geregistreerd fairtrade goudsmid ook sieraden van fairtrade goud. Met uw aankoop draagt u bij aan een duurzame toekomst voor goudmijnwerkers in ontwikkelingslanden. Zo makkelijk kan goed doen zijn.

Lees meer

Trouwringen

Gaan jullie (bijna) trouwen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwe VIP behandeling. In mijn atelier zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van trouw -en verlovingsringen. Speciaal voor bruidsparen in spé organiseren we VIP (zon)dagen. In alle rust je wensen kunnen bespreken en voorbeelden bekijken; In zo'n anderhalf uur tijd laat je je inspireren door bestaande ontwerpen, of laat je voorlichten over de vele mogelijkheden met goud en diamant. De winkel is dan alleen voor jullie open, zodat we niet worden afgeleid en niemand anders jullie wensen nog hoeft te horen! Koffie en wat lekkers staan klaar en mocht je direct al kunnen beslissen, dan toasten we daar op met bubbels!

Trouwringen in de vipbehandeling vanNienke betekent bovendien: Een fles champagne bij aankoop van de ringen. Verrassingspakketje m.b.t. jullie bruiloft en gasten. Denk hierbij aan aardigheidjes voor getuigen, ceremoniemeester, bruidmeisjes en (schoon)ouders. Diverse leuke kortingen bij collega ondernemers.

Ben je er nog niet helemaal uit? De puzzelringen van vanNienke zijn wellicht jouw basis voor die ene speciale ring. Bepaal zelf het materiaal en het aantal edelstenen. Diamonds are forever ; ) Kom gerust even binnen voor vrijblijvende toelichting en meer informatie.

LET OP: MELD JE AAN VIA EMAIL, of maak een telefonische bevestiging.

  

Relatiegeschenken

Kwaliteit, originaliteit, creatief, veelzijdig, enthousiasme en briljant vormen de basis voor een uniek relatiegeschenk en onderscheiden u in uw betrokkenheid met uw relaties.

Uw bedrijfslogo in edelmetaal of gedetailleerd miniatuur, handgemaakt volgens het ambacht van de goudsmid onderstreept deze betrokkenheid in zilver, of goud en geeft een extra waarde aan uw relatiebeheer.

Bij vanNienke kunt u vertrouwen op een ruime ervaring in het ontwerpen van deze sieraden. Uw persoonlijke ontwerp leveren we van 1 tot 1000 stuks, worden handmatig afgewerkt en geleverd in luxe verpakking.

Bekijk onderstaande voorbeelden, of vraag direct vrijbljvend een offerte aan voor uw unieke relatiegeschenk.

  

Ontwerpers

Naast mijn eigen werk vind je in de winkels in Gouda en Heerenveen ook sieraden van andere ontwerpers. Op deze manier hebben we sieraden in een zeer brede selectie. Strakke en moderne vormen, maar ook natuurlijke en organische ontwerpen. In de winkel vind je naast de ontwerpen vanNienke® ook sieraden van onder andere Jet Bartman, Goudmerk en Nicolette van Hattum.

STATISTIEKEN

300+

TROUWRINGEN

2500+

REPARATIES

1400+

OPDRACHTEN

120+

REVIEWS

In 3 stappen een vanNienke®

Jullie unieke ringen in 3 duidelijke stappen. We zien je het liefst zo'n 3 maanden voor je trouwdatum bij ons binnenlopen om een afspraak te maken voor stap 1.

1. Het ontwerp

Samen zoeken we uit wat jullie wensen en mogelijkheden zijn. Rood, wit, of geel goud, van parel tot diamant, het is allemaal mogelijk. We komen tot een eerste ontwerp en maken een afspraak om de proefmodellen te komen passen en bespreken.

2. Proefmodel passen

In de meeste gevallen maak ik een proefmodel, zodat je alvast kan passen en voelen. Ook kan je nog kleine aanpassingen maken en je maakt je definitieve keuze in de stenen. Zo ben je zeker van een goed resultaat.

3. Het eindresultaat

Zodra alles goedgekeurd en vastgesteld is, maak ik het uiteindelijke sieraad af en krijg je bericht wanneer het voor je klaar ligt. Een laatste keer passen of het echt wel klopt en vervolgens gaan de ringen prachtig ingepakt mee naar huis!

Top