Loading..

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.*** Online trouwringen configurator ***
Gouda: 0182 51 66 68
Heerenveen: 0513 84 57 27

Trouwringen

Dé trouwringen specialist van Gouda én Heerenveen: vanNienke®

Klik op de foto voor een uitvergroting en bekijk de specificaties bij de beschrijving. De diverse stijlen zullen je inspireren om samen met Nienke je eigen unieke ringen te ontwerpen en laten maken. Heb je verder nog vragen? Schroom niet! Een prijsopgave is altijd vrijblijvend. Mail of bel voor een afspraak. Gouda: gouda@vannienkesieraden.nl tel. 0182-516668 en voor Heerenveen: heerenveen@vannienkesieraden.nl tel. 06-57937330

 

 

De trouwroute Vip afspraak.

Gaan jullie (bijna) trouwen? Schrijf je dan nu in voor een VIP afspraak. In mijn atelier zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van trouw -en verlovingsringen. Speciaal voor bruidsparen in spé organiseren we VIP (zon)dagen waar jullie in alle rust jullie wensen kunnen bespreken en voorbeelden kunnen bekijken. In zo'n anderhalf uur tijd laat je je inspireren door bestaande ontwerpen en laten jullie je voorlichten over de vele mogelijkheden met goud en diamant. Koffie en wat lekkers staan klaar en mocht je direct al kunnen beslissen, dan toasten we daar op met bubbels! 

Trouwringen in de 'vip' vanNienke betekent bovendien: 25% korting op de aanschaf van nieuwe diamant die je in je ontwerp wilt laten zetten. Een fles bubbels bij aankoop van de ringen en een volle goodiebag met diverse aantrekkelijke kortingen bij collega ondernemers die van pas kunnen komen voor de bruiloft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hairstyler, bruidsuikers, bruidsboeket, beautysalon enzovoort enzovoort. Voor meer informatie over de trouwroute kijk je op www.trouwen-in-gouda.nl en www.trouwen-in-heerenveen.nl (bijna operationeel).

Ben je er toch nog niet helemaal uit? De puzzelringen van vanNienke® zijn wellicht jouw basis voor die ene speciale ring. Bepaal zelf het materiaal en het aantal edelstenen. Diamonds are forever ; ) Kom gerust even binnen voor vrijblijvende toelichting en meer informatie.

MELD JE AAN VIA EMAIL, of maak een telefonische bevestiging voor de Vip afspraak via telefoonnummer 0182-516668 in Gouda, of via 06-57937330 voor een afspraak in Heerenveen. Let op: Geef wel aan dat je een VIP afspraak wilt maken. Succes en vooral héél veel plezier met de voorbereiding van jullie bruiloft!

 

Sinds afgelopen jaar is het aanbod trouwringen uitgebreid met een aantal exclusieve ontwerpen van Vincent van Hees, exclusief voor Gouda en Heerenveen. Deze ontwerpen sluiten perfect aan bij de ringen van Nienke, en staan garant voor hoogwaardige kwaliteit. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden, of klik hier voor een compleet overzicht.

In 3 stappen een vanNienke®

Jullie unieke ringen in 3 duidelijke stappen. We zien je het liefst zo'n 3 maanden voor je trouwdatum bij ons binnenlopen om een afspraak te maken voor stap 1.

1. Het ontwerp

Samen zoeken we uit wat jullie wensen en mogelijkheden zijn. Rood, wit, of geel goud, van parel tot diamant, het is allemaal mogelijk. We komen tot een eerste ontwerp en maken een afspraak om de proefmodellen te komen passen en bespreken.

2. Proefmodel passen

In de meeste gevallen maak ik een proefmodel, zodat je alvast kan passen en voelen. Ook kan je nog kleine aanpassingen maken en je maakt je definitieve keuze in de stenen. Zo ben je zeker van een goed resultaat.

3. Het eindresultaat

Zodra alles goedgekeurd en vastgesteld is, maak ik het uiteindelijke sieraad af en krijg je bericht wanneer het voor je klaar ligt. Een laatste keer passen of het echt wel klopt en vervolgens gaan de ringen prachtig ingepakt mee naar huis!

Top