Loading..

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.*** Online trouwringen configurator ***
Gouda: 0182 51 66 68
Heerenveen: 0513 84 57 27

Aanzoeksringen

Aanzoeksringen

Just say 'Yes'!

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van aanzoeksringen. Klik op de foto voor een uitvergroting en lees de in elke beschrijving over de specificaties van de ring. Het aantal foto's wordt steeds uitgebreid, dus af en toe terugkomen op deze plek is zeker aan te raden. Heb je verder nog vragen? Schroom niet! Een prijsopgave is trouwens altijd vrijblijvend. Succes en vooral héél veel plezier met de voorbereiding van jullie bruiloft!

 

De Goudse trouwroute Vip afspraak.

Weet je al dat ze ja gaat zeggen? Schrijf je dan direct in voor een VIP afspraak. Je gloednieuwe verlovingsring kunnen we bijvoorbeeld als basis gebruiken voor haar trouwring. Uitbreiden met bandjes, diamant, gravures... Je kan het allemaal bedenken.

In mijn atelier zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van trouw -en verlovingsringen. Speciaal voor bruidsparen in spé organiseren we VIP (zon)dagen waar jullie in alle rust jullie wensen kunnen bespreken en voorbeelden kunnen bekijken. In zo'n anderhalf uur tijd laat je je inspireren door bestaande ontwerpen en laten jullie je voorlichten over de vele mogelijkheden met goud en diamant. Koffie en wat lekkers staan klaar en mocht je direct al kunnen beslissen, dan toasten we daar op met bubbels!

Trouwringen in de 'vip' vanNienke betekent bovendien: 25% korting op de aanschaf van nieuwe diamant die je in je ontwerp wilt laten zetten. Een fles bubbels bij aankoop van de ringen en een volle goodiebag met diverse aantrekkelijke kortingen bij collega ondernemers die van pas kunnen komen voor de bruiloft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hairstyler, bruidsuikers, bruidsboeket, beautysalon enzovoort enzovoort. Voor meer informatie over de trouwroute kijk je op www.trouwen-in-gouda.nl

 

Top