Loading..

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.*** Online trouwringen configurator ***
Gouda: 0182 51 66 68
Heerenveen: 0513 84 57 27

Vincent van Hees

Exclusief in Gouda en Heerenveen bij vanNienke sieraden: Een gedreven ambachtelijk vormgever

Met enige trots presenteren we een selectie exclusieve sieraden van ontwerper en goudsmid Vincent van Hees. Sieraden van uitsluitend platina en goud in verschillende kleuren en bewerkingen, eventueel gecompleteerd met parels of diamanten. In 1990 is Vincent van Hees begonnen met een eigen collectie kwalitatief hoogwaardige sieraden welke alleen verkrijgbaar zijn in geselecteerde winkels in Nederland en tevens in Duitsland, België, Groot-Brittanië, Ierland, Spanje, Zwitserland en de VS.

Bekijk hieronder een selectie uit de collecties van Vincent van Hees. Indicatie levertijd na bestelling: ongeveer 3 weken.

Filter page:
All
Van Hees Oorsieraden
van Hees spangen
van Hees Ringen

Een vormgever met liefde voor het vak.

Zijn ontwerpen zijn het resultaat van een ontdekkingstocht die wordt kenmerkt door een aantal trefwoorden: natuur, kunst en industrieel design. Hij gaat uit van geometrische vormen en vloeiende lijnen die elkaar vervolgens ogenschijnlijk probleemloos lijken te vinden.

De ontwerpen verraden zijn karakter, ingetogen, maar bijzonder eigentijds en onderscheidend. Het effect is goed te zien in het bijzondere design van zijn trouwringen. Een product voor de ware liefhebber en een mooie aansluiting bij de collecties van vanNienke®.
De sieraden zijn vanzelfsprekend van een kwalitatief hoogwaardig niveau en hebben een perfect draagcomfort. De sluitingen vormen geen sluitstuk van de ontwerpen, maar zijn deel van het geheel. Van een aantal sieraden zijn sets bestaande uit een ring, halssieraad (spang), armband, oorstekers en hangers.

 

Top